Melt Banana

Melt Banana Utrecht e.v. Het Japanse noiserocktrio Melt Banana maakt gebruik van alles wat herrie maakt, van sirenegeluiden tot gereedschap tussen de snaren. De titel van hun recente, 9de album Bambi’s Dilemma verwijst naar een incident. zanger Yasuko Onuki reed in de VS een hert dood, een incident dat hem lang bezighield. Bandleden Ichirou Agata en Rika mm’ dragen extreem hoge plateauzolen; Yasuko plakt een skimasker op zijn gezicht en slaakt ijselijke kreten. 10/6 Tivoli, Utrecht. 11/6 Paradiso Amsterdam, 12/6 Vera, Groningen.

Utrecht e.v.

Het Japanse noiserocktrio Melt Banana maakt gebruik van alles wat herrie maakt, van sirenegeluiden tot gereedschap tussen de snaren. De titel van hun recente, 9de album Bambi’s Dilemma verwijst naar een incident. zanger Yasuko Onuki reed in de VS een hert dood, een incident dat hem lang bezighield. Bandleden Ichirou Agata en Rika mm’ dragen extreem hoge plateauzolen; Yasuko plakt een skimasker op zijn gezicht en slaakt ijselijke kreten.

10/6 Tivoli, Utrecht. 11/6 Paradiso Amsterdam, 12/6 Vera, Groningen.