Kiri Te Kanawa in Festival Classique

Kiri Te Kanawa in Festival Classique Den Haag De sopraan Kiri Te Kanawa krijgt in Den Haag de Oeuvreprijs van de Edison Stichting. Zij zal een optreden geven op de laatste avond van het Festival Classique dat van 13 t/m 15 juni in Den Haag wordt gehouden.Diva! heet haar laatste Nederlandse concert, waarop ze begeleid door pianist Julian Reynolds, aria’s en liederen zingt van Scarlatti, Vivaldi, Händel, Strauss, Liszt, Guastavino, Ginastera & Puccini. Kiri Te Kanawa: 15 juni 20u30 Sr. Anton Philipszaal Den Haag inl en res www.festivalclassique.nl

Den Haag

De sopraan Kiri Te Kanawa krijgt in Den Haag de Oeuvreprijs van de Edison Stichting. Zij zal een optreden geven op de laatste avond van het Festival Classique dat van 13 t/m 15 juni in Den Haag wordt gehouden.Diva! heet haar laatste Nederlandse concert, waarop ze begeleid door pianist Julian Reynolds, aria’s en liederen zingt van Scarlatti, Vivaldi, Händel, Strauss, Liszt, Guastavino, Ginastera & Puccini.

Kiri Te Kanawa: 15 juni 20u30 Sr. Anton Philipszaal Den Haag inl en res www.festivalclassique.nl