Il y a longtemps que je t ‘aime

Il y a longtemps que je t ‘aime In 22 bioscopen. Il y a longtemps que je t’aime begint met het beeld van een vrouw die rookt in een bar op het vliegveld. De grijze, anonieme architectuur om haar heen en de keuze van Philippe Claudel om haar van niet al te dichtbij te filmen, beklemtonen haar isolement. Ze wordt opgehaald door een jongere vrouw die haar zus Leá blijkt te zijn. Juliette is na vele jaren ontslagen uit de gevangenis waar ze zat voor de moord op haar zoontje. Ze moet in het reine zien te komen met het verleden.

In 22 bioscopen.

Il y a longtemps que je t’aime begint met het beeld van een vrouw die rookt in een bar op het vliegveld. De grijze, anonieme architectuur om haar heen en de keuze van Philippe Claudel om haar van niet al te dichtbij te filmen, beklemtonen haar isolement. Ze wordt opgehaald door een jongere vrouw die haar zus Leá blijkt te zijn. Juliette is na vele jaren ontslagen uit de gevangenis waar ze zat voor de moord op haar zoontje. Ze moet in het reine zien te komen met het verleden.