Grandeur

Grandeur Arnhem Van 13 juni t/m 21 september is de grote internationale beeldenexpositie in Park Sonsbeek. Directeur Anna Tilroe selecteerde 28 kunstenaars uit 14 landen om het thema ‘Grandeur’ inhoud te geven, het menselijk streven naar grootsheid. Inwoners van Arnhem zullen enkele dagen voor de officiële opening in een plechtige, maar feestelijke processie de beelden door de straten van de stad dragen. Met als symbolische betekenis: kunst zoekt een plaats in het hart van de samenleving. Inl: www.sonsbeek2008.nl arnhem,3/6/01. park sonsbeek foto leo van velzen/nrc.hb. Velzen, Leo van

Arnhem

Van 13 juni t/m 21 september is de grote internationale beeldenexpositie in Park Sonsbeek. Directeur Anna Tilroe selecteerde 28 kunstenaars uit 14 landen om het thema ‘Grandeur’ inhoud te geven, het menselijk streven naar grootsheid. Inwoners van Arnhem zullen enkele dagen voor de officiële opening in een plechtige, maar feestelijke processie de beelden door de straten van de stad dragen. Met als symbolische betekenis: kunst zoekt een plaats in het hart van de samenleving.

Inl: www.sonsbeek2008.nl