Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Gouden tip voor je EK-pool

Gouden tip voor je EK-pool Morgen begint het Europees Kampioenschap voetbal. Lees wie het toernooi wint, en hoe je de EK-pool op je werk moet invullen. pagina 4 en 5 Workers prepare the new turf at the Stade de Suisse soccer stadium in Bern May 26, 2008. Bern is one of the Swiss hosts for the Euro 2008 which is being co-hosted in Austria and Switzerland June 7 - 29. (EURO 2008 PREVIEW) REUTERS/Ruben Sprich (SWITZERLAND)
Gouden tip voor je EK-pool Morgen begint het Europees Kampioenschap voetbal. Lees wie het toernooi wint, en hoe je de EK-pool op je werk moet invullen. pagina 4 en 5 Workers prepare the new turf at the Stade de Suisse soccer stadium in Bern May 26, 2008. Bern is one of the Swiss hosts for the Euro 2008 which is being co-hosted in Austria and Switzerland June 7 - 29. (EURO 2008 PREVIEW) REUTERS/Ruben Sprich (SWITZERLAND) REUTERS

pagina 4 en 5