Expeditie Diepzee

Expeditie Diepzee Haarlem Teylers Museum daalt af naar de ontoegankelijke wereld van de diepzee. De familietentoonstelling Expeditie Diepzee in Teylers Museum ontsluit een gebied vol eeuwige duisternis, extreem hoge druk en wonderlijke dieren. Expeditie Diepzee is een reis tussen feit en fictie waarvoor Teylers uit zijn collectie putte en bruiklenen deed: zeemonsters in zeldzame boeken, atlassen, geprepareerde wonderlijke vissen en expeditieverslagen. 6 juni t/m 21 sept Teylers Museum, Spaarne 16, Haarlem. Di-za 10-17u, zo 12-17u

Haarlem

Teylers Museum daalt af naar de ontoegankelijke wereld van de diepzee. De familietentoonstelling Expeditie Diepzee in Teylers Museum ontsluit een gebied vol eeuwige duisternis, extreem hoge druk en wonderlijke dieren. Expeditie Diepzee is een reis tussen feit en fictie waarvoor Teylers uit zijn collectie putte en bruiklenen deed: zeemonsters in zeldzame boeken, atlassen, geprepareerde wonderlijke vissen en expeditieverslagen.

6 juni t/m 21 sept Teylers Museum, Spaarne 16, Haarlem. Di-za 10-17u, zo 12-17u