Dream Amsterdam

Dream Amsterdam Amsterdam Het kunstevenement Dream Amsterdam nodigt internationale kunstenaars uit om in de hoofdstad een kunstwerk te creëren. Voor editie 2008 maakt de Japanse kunstenaar Ryoji Ikeda hypnotiserende lichtinstallaties op nog geheime locaties. De kunstwerken zijn t/m 21 juni ’s avonds te zien. De opening, vanavond vanaf 20u30 in Paradiso, bestaat uit een concert en performance van Ryoji Ikeda, internationale gastartiesten en dj’s. Kom in stijlvol zwart-wit om passend te zijn. Inl: www.dreamamsterdam.nl

Amsterdam

Het kunstevenement Dream Amsterdam nodigt internationale kunstenaars uit om in de hoofdstad een kunstwerk te creëren. Voor editie 2008 maakt de Japanse kunstenaar Ryoji Ikeda hypnotiserende lichtinstallaties op nog geheime locaties. De kunstwerken zijn t/m 21 juni ’s avonds te zien. De opening, vanavond vanaf 20u30 in Paradiso, bestaat uit een concert en performance van Ryoji Ikeda, internationale gastartiesten en dj’s. Kom in stijlvol zwart-wit om passend te zijn.

Inl: www.dreamamsterdam.nl