Den Haag Sculptuur

Den Haag Sculptuur Den Haag Op en rondom het Lange Voorhout worden tijdens Den Haag Sculptuur t/m 31 augustus bekende en nieuwe beelden getoond. Onder de titel Freedom zijn vooral werken te zien van kunstenaars die actief waren of nog steeds zijn vanaf 1958, zo’n beetje vanaf het moment dat de ambassade van de Verenigde Staten aan het Lange Voorhout werd gebouwd op een plek waar voorheen Hotel Paulez stond. Het werd tijdens de Tweede Wereldoorlog (3 maart 1945) verwoest door ‘friendly fire’. T/m 31 aug in Den Haag. Inl: www.denhaagsculptuur.nl

Den Haag

Op en rondom het Lange Voorhout worden tijdens Den Haag Sculptuur t/m 31 augustus bekende en nieuwe beelden getoond. Onder de titel Freedom zijn vooral werken te zien van kunstenaars die actief waren of nog steeds zijn vanaf 1958, zo’n beetje vanaf het moment dat de ambassade van de Verenigde Staten aan het Lange Voorhout werd gebouwd op een plek waar voorheen Hotel Paulez stond. Het werd tijdens de Tweede Wereldoorlog (3 maart 1945) verwoest door ‘friendly fire’.

T/m 31 aug in Den Haag. Inl: www.denhaagsculptuur.nl