De Parade

De Parade BUITENLAND Rotterdam Het festivalseizoen is begonnen, met het Holland Festival, Oerol en De Parade. Dit laatste, reizende theaterfestival begint in Rotterdam, met dans van Krisztina de Châtel, Conny Janssen, Anouk van Dijk, en 2Movedancecompany. Dick van den Toorn speelt Anton Heyboer, Wilfried de Jong brengt De opheffing van Bob, Hotel Modern maakt een voorstelling over een reus die hulp zoekt omdat hij verliefd is op een stripteaseuse. Donatella Civile speelt Maradonna. 12-22 juni Museumpark. Inl www.deparade.nl.

Rotterdam

Het festivalseizoen is begonnen, met het Holland Festival, Oerol en De Parade. Dit laatste, reizende theaterfestival begint in Rotterdam, met dans van Krisztina de Châtel, Conny Janssen, Anouk van Dijk, en 2Movedancecompany. Dick van den Toorn speelt Anton Heyboer, Wilfried de Jong brengt De opheffing van Bob, Hotel Modern maakt een voorstelling over een reus die hulp zoekt omdat hij verliefd is op een stripteaseuse. Donatella Civile speelt Maradonna. 12-22 juni Museumpark. Inl www.deparade.nl.