André Cadere

André Cadere Maastricht De Parijzenaar André Cadere behoorde met Daniel Buren, Niele Toroni en François Morellet tot de belangrijkste vertegenwoordigers van de Franse kunstwereld van de jaren ’70. Hij werd bekend met zijn Barres de bois rond, die behalve minimalistische kunstwerken ook instrumenten met artistieke waarde waren. De ronde houten stokken van diverse afmetingen zijn door de kunstenaar vervaardigd. Hij beschreef zijn stokken als Peinture sans fin . 10 juni t/m 6 aug. Bonnefantenmuseum, Av. Ceremique, Maastricht. di-zo 11-17u.

Maastricht

De Parijzenaar André Cadere behoorde met Daniel Buren, Niele Toroni en François Morellet tot de belangrijkste vertegenwoordigers van de Franse kunstwereld van de jaren ’70. Hij werd bekend met zijn Barres de bois rond, die behalve minimalistische kunstwerken ook instrumenten met artistieke waarde waren. De ronde houten stokken van diverse afmetingen zijn door de kunstenaar vervaardigd. Hij beschreef zijn stokken als Peinture sans fin .

10 juni t/m 6 aug. Bonnefantenmuseum, Av. Ceremique, Maastricht. di-zo 11-17u.