Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Lifestyle

3 CULTURELE ROUTE

Na-oorlogse wederopbouw aan de Wijnhaven in de Rotterdamse binnenstad wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam, 4 april 2008 slopen sloopwerkzaamheden symboliek
Na-oorlogse wederopbouw aan de Wijnhaven in de Rotterdamse binnenstad wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam, 4 april 2008 slopen sloopwerkzaamheden symboliek Mentzel, Vincent

Parfum de BoemBoem

Rotterdam: Bibliotheek Café ‘Dik t’. Zondag 15.00u. Aanmelden: 010-4652228; info@rotterdambycycle.nl

Rotterdam verandert snel en ingrijpend. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels scheppen chaos in het straatbeeld en kondigen een nieuw begin aan. Vanaf zondag is de schoonheid van bouwen en slopen ten volste te beleven in zinnenprikkelende routes langs prominente bouwplaatsen en sloopgebieden in Rotterdam. Parfum de BoemBoem gaat zondag om 15.00 uur van start met een eerste route, die begint met een dans tussen mens en (graaf)machine op de Binnenrotte.