Op het water (4)

Op het water (4) klik@nrc.nl „Mijn oma van 83, Dora Driessen, wil ook zwemmen met deze hitte”, schrijft Floris Poels uit Spaarndam. „Maar helaas is het zwemtrapje vanaf ons woonschip wel erg moeilijk voor haar. Gelukkig biedt het bootliftje uitkomst.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema van deze week is: ‘op het water’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en beschrijving mee te sturen. Afgebeelde persoon of personen moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie in deze krant. Over de fotokeuze wordt niet gecorrespondeerd. Het EK komt eraan en Bern kleurt helemaal oranje. Daarom het thema: origineel oranje. Mail foto’s van je outfit naar klik@nrc.nl. Poels, Floris

„Mijn oma van 83, Dora Driessen, wil ook zwemmen met deze hitte”, schrijft Floris Poels uit Spaarndam. „Maar helaas is het zwemtrapje vanaf ons woonschip wel erg moeilijk voor haar. Gelukkig biedt het bootliftje uitkomst.”