Film van de dag

Reese Witherspoon als de ambitieuze arts Elizabeth in Just Like Heaven. tv film Just Like Heaven (Mark Waters, 2005) Net 5, 20.30-22.15u. Ambitieuze arts Reese Witherspoon krijgt een ernstig ongeluk. Wanneer de om de dood van zijn vrouw rouwende David in haar appartement gaat wonen, duikt ze te pas en onpas op als geestverschijning. Film gaat terug naar een oude Hollywood geesttraditie. REESE WITHERSPOON stars as Elizabeth in DreamWorks Pictures' romantic comedy JUST LIKE HEAVEN. Lovino, Peter

Just Like Heaven. In deze film krijgt de ambitieuze arts Elizabeth (Reese Witherspoon) een noodlottig ongeluk. Wanneer de om de dood van zijn vrouw rouwende David in haar appartement gaat wonen, duikt ze te pas en onpas op als geest. Of hij wel even een onderzetter wil gebruiken als hij een bierblikje (het zoveelste) op haar glanzende mahoniehouten tafel zet. Eerst denkt hij dat hij hallucineert, maar langzaam dringt het tot hem door dat hij een geest ziet. Elizabeth wil nog niet helemaal accepteren dat ze aan gene zijde vertoeft, totdat ze ziet dat de tafel toch echt haar lichaam in tweeën hakt. Ze moet wel een geest zijn, maar hoe is ze overleden? De leuke film Just Like Heaven past in een oude Hollywoodtraditie van geestige geestfilms, zoals Topper, The Ghost and Mrs. Muir en, recenter, Ghost. (Mark Waters, 2005, VS), Net 5, 20.30-22.15u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg