tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Netwerk Ned. 2, 20.25-20.50u. De oranjegekte begint al om zich heen te grijpen. Overal zijn artikelen te koop en in vele straten en wijken hangen vlaggetjes en slingers. Maar hoe veilig zijn deze Oranjeartikelen eigenlijk? Verder een item over de vraag hoe het verder moet met de wereld als de olie op raakt. Nederland, Utrecht, 09-05-2008. Foto: Rob Huibers. Op 7 mei wordt de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap voetbal gespeeld en in de straat Ondiep in de wijk Ondiep zijn ze al in de stemming. Behalve koorden met vlaggetjes hebben ze hier ook vlaggen van de deelnementde landen uitgestoken. Huibers, Rob

NetwerkNed. 2, 20.25-20.50u.

De oranjegekte begint al om zich heen te grijpen. Overal zijn artikelen te koop en in vele straten en wijken hangen vlaggetjes en slingers. Maar hoe veilig zijn deze Oranjeartikelen eigenlijk? Verder een item over de vraag hoe het verder moet met de wereld als de olie op raakt.