tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires EenVandaag Ned. 1, 18.20-19.00u. Item over de wildgroei aan milieuheffingen. Het doel, is enerzijds om de burger milieubewuster te maken, anderzijds om het belastingstelsel te verschuiven van arbeidsbelasting naar consumptiebelasting. Maar de wildgroei dreigt het doel voorbij te schieten, zeggen hoogleraren. Nederland, Boxtel, 29-11-2007 Huis in de wijk De Goede Aarde in Boxtel. Alle huizen in deze wijk zijn duurzaam gebouwd. Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van

EenVandaagNed. 1, 18.20-19.00u.

Item over de wildgroei aan milieuheffingen. Het doel, is enerzijds om de burger milieubewuster te maken, anderzijds om het belastingstelsel te verschuiven van arbeidsbelasting naar consumptiebelasting. Maar de wildgroei dreigt het doel voorbij te schieten, zeggen hoogleraren.