Step up deel drie

How She Move, de derde uit de reeks Step Up-films, gaat slechts uit in vijf bioscopen - de distributeur gelooft er ook niet echt in. Immigrantendochter Raya wil een goede opleiding op een dure universiteit volgen en daarom mee aan een stepdans-competitie waarmee veel geld te winnen valt. Zo leert ze dat zelfrespect en groepsdynamica even belangrijk zijn als welke dure opleiding ook. How She Move graaft net ietsepietsje dieper dan Step Up 2.

How She Move. Regie: Ian Iqbal Rashid. Met: Rutina Wesley, Dwain Murphy, Tré Armstrong. In: 5 bioscopen.

Rectificatie / Gerectificeerd

How She Move

In de recensie Step up deel drie (4 juni, pagina 13) staat dat How She Move het derde deel in de reeks Step Up-films is. Dit is onjuist. How She Move oogt als een variant op de Step Up-films.