5 THEATER

Foto Michael Ferron Productiehuis Brabant brengt "Bok en Geit", regie Annelies van Wieringen, Tekst Herman van de Wijdeven, spel, Juul Vrijdag (sopraansax) en Herman van de Wijdeven (Besbas) met medewerking van een Bossche fanfare Lennarts, Joep

Zomerexpeditie 2008

Arnhem: Park Sonsbeek. T/m 8 juni, 19.15-23.00u. Res: www.oostpool.nl

De Zomerexpeditie van Toneelgroep Oostpool bestaat uit vier voorstellingen, in een grote theatertent én een bungalowtent, elke avond in een andere combinatie. Op het programma staat een reprise van Bok & Geit, een liefdesdrama met live fanfaremuziek. De drie mannen van Ypsilanti is een komedie over drie broers in een te klein huis op zoek naar realiteit. Acteur Paul R. Kooij vertelt in En nu geen woord meer verhalen van Levi Weemoedt. En voor de late uurtjes De Broekneus, een lofzang op de liefdeslust geschreven door Peer Wittenbols.