3 Varen

Echt goed bekeken worden De blits in een kano. Echt goed bekeken worden www.hadmacher.com

De blits in een kano

www.hammacher.com, 1.035 euro (excl. verzendkosten)

Het item deze zomer, dat je moet hebben om erbij te horen, weet natuurlijk iedereen: dat is de sloep. Lekker milieuvervuilend tuffen met opgeheven roseetje, door de Amsterdamse grachten. En nu maar hopen dat iedereen je ziet tussen al die andere sloepen met snobs en geheven roseetjes. Nee, dat kan anders: lekker zelf roeien en goed bekeken worden. En dat doe je in een volledig transparante kano. Een hartstikke mooi ding en je wordt al peddelend helemaal gelijkmatig bruin op de koop toe, want de bovenkant is open. Maar helemaal exclusief en alleen verkrijgbaar in The States, want daar doen ze niet aan tuttige sloepen. Profiteer ervan, de dollar staat historisch laag en ze bezorgen aan huis. Kortom, een boot voor mensen die liever laten zien wat ze kúnnen, dan wat ze drinken, want voor je roseetje heb je geen plek. (VL)