Overige films

The School of Rock (Richard Linklater, 2003, VS). Flauwe komedie met Jack Black als rocker die als invalkracht een kakschool op zijn kop zet. Veronica, 20.30-22.45u.

The Crush (Alan Shapiro, 1993, VS). Nabokovs Lolita vormde inspiratiebron voor Fatal Attraction-variant waarin een voorlijk 14-jarig meisje (Alicia Silverstone) het haar weigerachtige liefdesobject Cary Elwes terroriseert. RTL 8, 20.30-22.05u.

The Abduction Club (Stefan Schwartz, 2002, Eng/Fra/Ier/ Dui). Risicoloze kostuumkomedie over een club van jonge Engelse edelmannen die eind achttiende eeuw rijke erfgenames ontvoerden om een leven als monnik of de dood op het slagveld te ontlopen. Als de dames eenmaal voor hun charmes waren gevallen, stonden de edelmannen klaar om met hen in het huwelijk te treden. BBC 1, 0.25-1.55u.