tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Tegenlicht Ned.2, 20.55-21.45u. Joris Luyendijk spreekt met de Libanese schrijver Amin Maalouf over het recht om tot meerdere culturen te behoren, en over de strijd tegen religieus fanatisme. In al zijn romans probeert Maalouf een brug te slaan tussen de oosterse en westerse wereld, waarvan hij allebei deel uitmaakt. l'écrivain Amin Maalouf pose pour le photographe, le 30 mars 2004 à Paris, sur le plateau de l'émission "Vol de Nuit" sur TF1 où il est venu présenter son livre "Origines". AFP PHOTO DANIEL JANIN AFP

TegenlichtNed.2, 20.55-21.45u.

Joris Luyendijk spreekt met de Libanese schrijver Amin Maalouf over het recht om tot meerdere culturen te behoren, en over de strijd tegen religieus fanatisme. In al zijn romans probeert Maalouf een brug te slaan tussen de oosterse en westerse wereld, waarvan hij allebei deel uitmaakt.