Overige films

Big Trouble (Barry Sonnenfeld, 2002, VS). Uitgelaten komedie naar roman van Dave Barry laat krankzinnige verhaallijnen over elkaar tuimelen. Gaat onder meer over twee New Yorkse huurmoordenaars, maar speelt in Miami. RTL7, 20.30-22.05u.

Bruce Almighty (Tom Shadyac, 2003, VS). Jim Carrey mag van God (Morgan Freeman in smetteloos wit) een tijdje over goddelijke vermogens beschikken en denkt aanvankelijk alleen maar aan zichzelf. Brutaal concept resulteert in voor de hand liggende spotzucht. SBS6, 20.30-22.30u.

The Young Americans (Danny Canon, 1993, Eng). Handige misdaadthriller combineert een Londens decor met een Amerikaanse filmstijl en een dito ster: Harvey Keitel als New Yorkse narcoticarechercheur die in Londen de opmars bestrijdt van de georganiseerde Amerikaanse misdaad. RTL7, 22.05-0.05u.