op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Uitspraak in de zaak van CNV tegen Aldi over de werkdruk bij de supermarktketen Bekendmaking NWO-Spinozawinnaars 2008 voor wetenschappers met baanbrekend en inspirerend onderzoekUitreiking MTV Movie Awards.

Vandaag in de weblogs

Fietsen naar Peking

Douaneperikelen voor de roeisters Julie Tabbers en Marjolein Verhoeven, op de fiets op weg naar Peking. „Gelukkig realiseren de douanebeambten in Ashgabat zich ook dat een visum voor vijf dagen toch net iets te weinig is om de 700 km door de woestijn van Turkmenistan te overbruggen.”

Volg het dappere duo op nrcnext.nl/fietsenpeking

Oranje-reclamecampagnes

De Nederlamp? De Trom-pet? Het brulshirt? Morgen in nrc.next een verhaal over de vele marketingcampagnes rond het EK. Wat is jouw favoriete Oranjereclame van dit moment? Hoe vind je het niveau dit jaar? Laat het weten en maak kans op een Fokke & Sukke-voetbal.

Inzendingen op nrcnext.nl/opinie