4 winkelen

Nee, doe mij maar een e-folder www.e-folders.nl

Reclamefolders digitaal

www.e-folders.nl

Je wilt milieuvriendelijk leven en zegt daarom ‘nee’ tegen reclamefolders – of je hebt gewoon geen zin in al dat papier op je deurmat, gemiddeld 36 folders per week zo werd onlangs bekend. Maar je wilt óók op de hoogte blijven van alle aanbiedingen die winkels bij jou in de buurt bieden. De website e-folders.nl, een initiatief van Ilse-media en de vergelijkingssite Kieskeurig.nl, biedt hulp. Op de site tik je je postcode in en alle folders die normaliter in je brievenbus worden gestopt, komen digitaal op je scherm tevoorschijn. Met een klik op de muis blader je de folders door. Vrijwel alle grote winkelketens werken mee aan de e-folders.nl. Grappig is vooral dat je via de site winkels tegenkomt waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Onhandig (maar dat geldt ook vaak voor de papieren folders) is dat er geen adressen van de winkels bij staan vermeld. (TK)

Met bijdragen van Titia Ketelaar, Peter Leijten, Viola Lindner en Sanne Steusel