2 ontspannen

Handig hulpstuk bij yoga www.yogatv.nl

Thuis yoga

www.yogatv.nl

Rol je yogamatje uit voor de computer en volg de instructies op van de diverse yogadocenten van de website yogatv.nl. Je kunt kiezen uit diverse oefeningen: een lange les van meer dan een half uur of een vluchtige warming-up van tien minuten. Voor op kantoor heeft yogatv een korte oefening ontwikkeld waarbij je in plaats van het matje de bureaustoel als hulpstuk gebruikt. Het bekijken van de filmpjes is gratis en zijn onder meer te selecteren op het beoogde effect dat de oefening op je lichaam. Dus wil je meer energie, dan kies je voor ‘staande houdingen’, of je traint je rug, schouders en nek. Ook zijn er oefeningen die je slank en sterk maken. De filmpjes worden aangeboden door meerdere yogascholen, waarop je kunt selecteren. En je kunt ook kiezen uit de verschillende yogastijlen: dru yoga, hatha yoga, power yoga of vinyasa yoga. (SS)