Heerlijk, al die motoren in ons mooie natuurgebied

Ik woon in het rivierengebied en daar kan ik ieder weekend `genieten` van de door Goof Bakker op de achterpagina van 26 mei bejubelde motorrijders: hele horden scheurende, lawaaierige, stinkende aso`s die iedere fietser of wandelaar nietsontziend van de dijken en wandelwegen schuiven: afschuwelijk.

Niet alleen ik, maar heel veel mensen die op zondag in het buitengebied rust en ontspanning zoeken, ergeren zich er groen en geel aan. Maar als ik dan van Goof Bakker mag vernemen dat dat fijne motorrijden `uw gedachten opmerkelijk schoon houdt` omdat de helm u de juiste anonimiteit geeft, zodat u hardop schuttingwoorden kunt schreeuwen en nauwelijks wordt opgemerkt, dan mag meneer Bakker hier ook eens met zijn fijne motor op de dijk tussen die aso`s en hun herrie rond gaan rijden. En dan hoop ik inderdaad van harte dat hij niet wordt opgemerkt na het schrijven van dit stuk.

    • Margriet Hunfeld