William Forsythe

William Forsythe Amsterdam In de dansvoorstelling Kammer/Kammer (2000), te zien op het Holland Festival, trekt choreograaf William Forsythe alle registers open. Dansers spelen 'echte' rollen - met teksten van Anne Carson en Douglas Martin - die op zeven videoschermen worden geprojecteerd. Er wordt ook gedanst. Meestal achter de schermen. Kammer/Kammer is een hybride voorstelling over de onmogelijkheid van liefde, die sterk lijkt op een live televisieshow. Forsythe zelf vindt het zijn beste. 2-3 juni, Westergasfabriek. Inl 020 - 5237787 of www.holland-festival.nl.

Amsterdam

In de dansvoorstelling Kammer/ Kammer (2000), te zien op het Holland Festival, trekt choreograaf William Forsythe alle registers open. Dansers spelen ‘e ch t e ’ rollen – met teksten van Anne Carson en Douglas Martin – die op zeven videoschermen worden geprojecteerd. Er wordt ook gedanst. Meestal achter de schermen. Kammer/ Kammer is een hybride voorstelling over de onmogelijkheid van liefde, die sterk lijkt op een live televisieshow. Forsythe zelf vindt het zijn beste. 2-3 juni, Westergasfabriek. Inl 020-5237787 of www.hollandfestival. nl.