Twools

Twools Rotterdam Jonge veelbelovende choreografen uit internationale dansgezelschappen maakten op uitnodiging Ed Wubbe, artistiek leider van het Scapino Ballet, korte dansstukken voor het festival Twools. Met o.a. Ballet 101 van de Canadees Eric Gauthier, waarin een danser alle 100 balletposities toont (in het echt zijn het er maar 5, de rest is verzonnen). En Melanie Teall maakte met haar Rambert Dance Company Losse Dassen , waarin twee duo's in feestkleding een uurtje te lang op een feest zijn blijven plakken. Van 2 t/m 5 juni Schouwburg, R'dam. Inl www.scapionoballet.nl

Rotterdam

Jonge veelbelovende choreografen uit internationale dansgezelschappen maakten op uitnodiging Ed Wubbe, artistiek leider van het Scapino Ballet, korte dansstukken voor het festival Twools. Met o.a. Ballet 101 van de Canadees Eric Gauthier, waarin een danser alle 100 balletposities toont (in het echt zijn het er maar 5, de rest is verzonnen). En Melanie Teall maakte met haar Rambert Dance Company Losse Dassen , waarin twee duo's in feestkleding een uurtje te lang op een feest zijn blijven plakken.

Van 2 t/m 5 juni Schouwburg, R'dam. Inl www.scapionoballet.nl