The artist: a mysterious entertainer

The artist: a mysterious entertainer Amsterdam De vloersculptuur die Allen Ruppersberg in 1994 maakte op de bovenste verdieping van De Appel is uitgangspunt van de expositie The artist is a mysterious entertainer. Deze Library Floor, gemaakt van geblokt linoleum waarop woorden zijn geschreven, is op te vatten als de imaginaire bibliotheek van de kunstenaar. Gastcurator Vanessa Desclaux gebruikt het werk als decor voor een tentoonstelling met werk van onder meer Guy de Cointet, Mario Garcia Torres en Matt Mullican. 2 t/m 21 juni in De Appel, Nieuwe Spiegelstr 10, A'dam. Di-zo 11-18u

Amsterdam

De vloersculptuur die Allen Ruppersberg in 1994 maakte op de bovenste verdieping van De Appel is uitgangspunt van de expositie The artist is a mysterious entertainer. Deze Library Floor, gemaakt van geblokt linoleum waarop woorden zijn geschreven, is op te vatten als de imaginaire bibliotheek van de kunstenaar. Gastcurator Vanessa Desclaux gebruikt het werk als decor voor een tentoonstelling met werk van onder meer Guy de Cointet, Mario Garcia Torres en Matt Mullican.

2 t/m 21 juni in De Appel, Nieuwe Spiegelstr 10, A'dam. Di-zo 11-18u