Super La Tief: kunst en vechtsport

Super La Tief: kunst en vechtsport Dordrecht In Super La Tief reageren kunstenaars op elementen uit de populaire cultuur zoals vechtsport, bierdrinken, carpimpen, de straat, demolitioncar-racing, de sportschool, voetbal en genretelevisie. Voor de expositie wordt een vechtkooi gebouwd die 31 mei (20u) als podium dient voor de sterkste kunstenaar van het jaar, optredens en worstelwedstrijden. Arno Coenen schenkt zijn Eurotrash Hell bier en het kunstenaarsduo Piek zal een interactieve bakstenen boksbal installeren. T/m 27 juli in projectruimte Noordkaap, Voorstraat 123, Dordrecht. Inl www.noordkaap.org

Dordrecht

In Super La Tief reageren kunstenaars op elementen uit de populaire cultuur zoals vechtsport, bierdrinken, carpimpen, de straat, demolitioncar-racing, de sportschool, voetbal en genretelevisie. Voor de expositie wordt een vechtkooi gebouwd die 31 mei (20u) als podium dient voor de sterkste kunstenaar van het jaar, optredens en worstelwedstrijden. Arno Coenen schenkt zijn Eurotrash Hell bier en het kunstenaarsduo Piek zal een interactieve bakstenen boksbal installeren.

T/m 27 juli in projectruimte Noordkaap, Voorstraat 123, Dordrecht. Inl www.noordkaap.org