SATC: de nieuwe Carrie

party02650.jpgEn dan nog even de Carrie van dit moment. Ze heet Julia Allison. “If Carrie Bradshaw were coming to New York today,” Ms. Allison says with no hint of self-consciousness, “she would be me.” Hier een column die Julia over de serie schreef: Carrie-d away.

Julia is sexcolumniste (nou ja, ze verschafte op internet net zoveel openheid over haar relaties als Carrie ooit in de krant deed), 29 jaar oud, single, hoogopgeleid. Ze wil aan de man maar ze snapt maar niet dat de heren niet op al die aandacht zitten te wachten. (Die Mr. Big had groot gelijk.)

Het blog dat Julia bijhield toen ze nog met ene Jakob was, is nu een kale bedoening geworden. Dit staat er: It’s always humbling to realize you’ve made an enormous mistake, but I know that, at the very least, my public relationship struggles in the last seven months made others feel less alone.

Julia verdiende met haar Carrie-zijn in ieder geval een groot stuk in The New York Times. En een filmpje op hun website.

    • Freek Staps