Premières Ter Veldhuis en Strauss

Premières Ter Veldhuis en Strauss Amsterdam De wereldpremière van Mountain Top van Jacob ter Veldhuis klinkt in de ZaterdagMatinee, de opdrachtgever van deze compositie voor sampler (met teksten van Martin Luther King), koor en slagwerkers. Verder: de Nederlandse première van Des Esels Schatten, een door Richard Strauss onvoltooid achtergelaten schoolopera, en de Tweede symfonie van Kurt Weill. ZaterdagMatinee: Radio KamerFilharmonie, Ned. Kamerkoor en solisten olv Otto Tausk. 31 mei 14u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345. Live op Radio 4, herh. 3 juni 20u

Amsterdam

De wereldpremière van Mountain Top van Jacob ter Veldhuis klinkt in de ZaterdagMatinee, de opdrachtgever van deze compositie voor sampler (met teksten van Martin Luther King), koor en slagwerkers. Verder: de Nederlandse première van Des Esels Schatten, een door Richard Strauss onvoltooid achtergelaten schoolopera, en de Tweede symfonie van Kurt Weill.

ZaterdagMatinee: Radio KamerFilharmonie, Ned. Kamerkoor en solisten olv Otto Tausk. 31 mei 14u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345. Live op Radio 4, herh. 3 juni 20u