Mediakunst op My Public Space

Mediakunst op My Public Space Amsterdam De expositie My [Public] Space gaat in op de vertroebeling van private en openbare informatie en ruimtes. Elf internationale kunstenaars, onder wie Hasan Elahi, Martijn Engelbregt, Kota Ezawa, Dora Garcia en Jill Magid tonen werk dat speelt met de hybride ruimte tussen echt en virtueel. Zo toont Susan Härtig een iglotent die is geïmpregneerd met e-blocker, een materiaal dat signalen voor mobiele telefoons of draadloos internet buitensluit. My [Public] Space t/m 21 juni in het Nederlands Instituut voor Mediakunst, Keizersgracht 264, Amsterdam. Inl: www.nimk.nl

Amsterdam

De expositie My [Public] Space gaat in op de vertroebeling van private en openbare informatie en ruimtes. Elf internationale kunstenaars, onder wie Hasan Elahi, Martijn Engelbregt, Kota Ezawa, Dora Garcia en Jill Magid tonen werk dat speelt met de hybride ruimte tussen echt en virtueel. Zo toont Susan Härtig een iglotent die is geïmpregneerd met e-blocker, een materiaal dat signalen voor mobiele telefoons of draadloos internet buitensluit.

My [Public] Space t/m 21 juni in het Nederlands Instituut voor Mediakunst, Keizersgracht 264, Amsterdam. Inl: www.nimk.nl