Hybride beelden in Scheveningen

Hybride beelden in Scheveningen Scheveningen Wonderlijke, hybride figuren, uit de fantasie ontsproten van beroemde kunstenaars als Hans Arp, Louise Bourgeois, Emile-Antoine Bourdelle, Isamu Noguchi en Umberto Boccioni zijn te zien op de expositie Against Nature. Het zijn beelden tussen mens en engel, mens en monster, mens en dier, of mens en plant. Museum Beelden aan Zee vult deze beelden aan met werken uit de eigen collectie van onder meer Meret Oppenheim en Shinkichi Tajiri. T/m 7 sept Museum Beelden aan Zee, Harteveltstraat 1, Scheveningen. Di-zo 11-17u

Scheveningen

Wonderlijke, hybride figuren, uit de fantasie ontsproten van beroemde kunstenaars als Hans Arp, Louise Bourgeois, Emile-Antoine Bourdelle, Isamu Noguchi en Umberto Boccioni zijn te zien op de expositie Against Nature. Het zijn beelden tussen mens en engel, mens en monster, mens en dier, of mens en plant. Museum Beelden aan Zee vult deze beelden aan met werken uit de eigen collectie van onder meer Meret Oppenheim en Shinkichi Tajiri.

T/m 7 sept Museum Beelden aan Zee, Harteveltstraat 1, Scheveningen. Di-zo 11-17u