Funny Games U.S

Funny Games U.S In 14 bioscopen Er zit een pervers kantje aan de Amerikaanse remake die Michael Haneke van zijn eigen, oorspronkelijk Duitstalige Funny Games heeft gemaakt. Het is vrijwel een replica van het origineel. Haneke vindt dat een groter publiek kennis moet nemen van zijn bijna onverdraaglijke en onweerstaanbare film. Tien jaar geleden kwamen er maar 5.209 bezoekers. Dat is veel te weinig voor een film die begint met de vrolijke vakantie van een gezin en eindigt met geweld dat vrijwel geheel buiten beeld blijft. Regie: Michael Haneke. Met: Naomi Watts, Tim Roth. Michael Pitt Scene uit de film Funny Games (2008)

In 14 bioscopen

Er zit een pervers kantje aan de Amerikaanse remake die Michael Haneke van zijn eigen, oorspronkelijk Duitstalige Funny Games heeft gemaakt. Het is vrijwel een replica van het origineel. Haneke vindt dat een groter publiek kennis moet nemen van zijn bijna onverdraaglijke en onweerstaanbare film. Tien jaar geleden kwamen er maar 5.209 bezoekers. Dat is veel te weinig voor een film die begint met de vrolijke vakantie van een gezin en eindigt met geweld dat vrijwel geheel buiten beeld blijft.

Regie: Michael Haneke. Met: Naomi Watts, Tim Roth.