Een riddertoernooi bijwonen

Alphen aan de Rijn De stichting Historisch Educatief Initiatief is de eerste en enige in Nederland die een compleet toernooi met ridders in stalen harnassen kan neerzetten. En dat doen ze ook, op 7 en 8 juni in Museum Archeon in Alphen aan de Rijn. Moedig je favoriete ridder aan tijdens het steekspel te paard en tijdens het grondgevecht, en vergaap je aan hun uitmonsteringen. De ridders zijn graag bereid je over alles uitgebreid te vertellen. Het Riddertoernooi vindt plaats in de middag, aanvang n.t.b. Museum Archeon, Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen aan de Rijn. www.archeon.nl

Alphen aan de Rijn

Alphen aan de Rijn De stichting Historisch Educatief Initiatief is de eerste en enige in Nederland die een compleet toernooi met ridders in stalen harnassen kan neerzetten. En dat doen ze ook, op 7 en 8 juni in Museum Archeon in Alphen aan de Rijn. Moedig je favoriete ridder aan tijdens het steekspel te paard en tijdens het grondgevecht, en vergaap je aan hun uitmonsteringen. De ridders zijn graag bereid je over alles uitgebreid te vertellen. Het Riddertoernooi vindt plaats in de middag, aanvang n.t.b. Museum Archeon, Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen aan de Rijn. www.archeon.nl