Digitale aankopen in het Stedelijk

Digitale aankopen in het Stedelijk Amsterdam Deep Screen heet de jaarlijkse tentoonstelling met voorstellen voor gemeentelijke kunstaankopen in het Stedelijk Museum Amsterdam. Er worden kunstwerken gepresenteerd die sporen van de digitale cultuur in zich dragen. Voor Deep Screen selecteerde gastcurator Andreas Broeckmann achttien kunstenaars uit meer dan tweehonderd inzendingen. Directeur Gijs van Tuyl zal hieruit een keuze maken van werk dat wordt aangekocht voor de collectie van het museum. Deep Screen t/m 30 sept in het Stedelijk Museum CS, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u

Amsterdam

Deep Screen heet de jaarlijkse tentoonstelling met voorstellen voor gemeentelijke kunstaankopen in het Stedelijk Museum Amsterdam. Er worden kunstwerken gepresenteerd die sporen van de digitale cultuur in zich dragen. Voor Deep Screen selecteerde gastcurator Andreas Broeckmann achttien kunstenaars uit meer dan tweehonderd inzendingen. Directeur Gijs van Tuyl zal hieruit een keuze maken van werk dat wordt aangekocht voor de collectie van het museum.

Deep Screen t/m 30 sept in het Stedelijk Museum CS, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u