Black Mountain

Black Mountain Amsterdam Zo vlak na Pinkpop krijgen fijnproevers meteen al een voorschot op het Lowlandsfestival in de vorm van Black Mountain, een meeslepende rockgroep uit Canada die de invloed van de “classic rock” van Neil Young en Jefferson Airplane kruist met experimenteerlust en een bovenmatige gedrevenheid. Op hun tweede album In The Future gieten ze psychedelica, stonerrock, Crazy Horse-achtige countryfunkritmes en metalinvloeden in een meeslepende lavastroom die blaren trekt en dreunen uitdeelt. 4 juni Melkweg, Amsterdam.

Amsterdam

Zo vlak na Pinkpop krijgen fijnproevers meteen al een voorschot op het Lowlandsfestival in de vorm van Black Mountain, een meeslepende rockgroep uit Canada die de invloed van de “classic rock” van Neil Young en Jefferson Airplane kruist met experimenteerlust en een bovenmatige gedrevenheid. Op hun tweede album In The Future gieten ze psychedelica, stonerrock, Crazy Horse-achtige countryfunkritmes en metalinvloeden in een meeslepende lavastroom die blaren trekt en dreunen uitdeelt.

4 juni Melkweg, Amsterdam.