Beeld en tuin

Beeld en tuin Callantsoog Veel beeldentuinen zijn weer open en een mooie is De Booghgaard in Callantsoog met een tuin van 6000 m² met bloementuin en vijver, bospaden en verhoogde delen die stenen, bronzen en roestvrijstalen kunstwerken herbergen, die vanaf her en der verspreide zitjes bekeken kunnen worden. In De Booghgaard exposeren 21 kunstenaars waaronder Lieuwke Loth en Lolke van der Bij. Zaterdag 14 juni (19u) is er een tuinconcert door RosaA. De Booghgaard, Zwarteweg 1, Callantsoog. Open tot 15 sept van vr t/m zo 11-17u en na tel afspraak: 0223-642025. www.booghgaard.nl

Callantsoog

Veel beeldentuinen zijn weer open en een mooie is De Booghgaard in Callantsoog met een tuin van 6000 m² met bloementuin en vijver, bospaden en verhoogde delen die stenen, bronzen en roestvrijstalen kunstwerken herbergen, die vanaf her en der verspreide zitjes bekeken kunnen worden. In De Booghgaard exposeren 21 kunstenaars waaronder Lieuwke Loth en Lolke van der Bij. Zaterdag 14 juni (19u) is er een tuinconcert door RosaA.

De Booghgaard, Zwarteweg 1, Callantsoog. Open tot 15 sept van vr t/m zo 11-17u en na tel afspraak: 0223-642025. www.booghgaard.nl