4 klieren

Marshmallow Assault Rifle

Kantooroorlog

thinkgeek.com/geektoys/warfare

Wat is er nou leuker dan je collega’s pesten als je je verveelt op kantoor? Het begint met propjes gooien, paperclips schieten, nietmachines aan het bureau lijmen. Maar voor je het weet heb je met klappers, boeken en multomappen van je bureau een burcht gemaakt en communiceer je alleen nog met De Vijand via het intranet. De practical joke groeit uit tot kantooroorlog. Je moét en zál winnen. Raadpleeg eens de site ThinkGeek. Daar is een waar arsenaal aan wapens te bestellen. Zwaarden en bijlen van latex, bijvoorbeeld. Of de Zero Fog Blaster, die ronde rookwolken op De Vijand afvuurt. Als hij daarvan in verwarring raakt, breng je de genadeklap toe met de Marshmellow Assault Rifle, die de zachtzoete snoepjes op hem afvuurt. Daar heeft je collega nooit van terug. (TB)

Met bijdragen van Toon Beemsterboer, Viola Lindner, Marten Mantel en Hanneke Rietberg