3 KIJKEN

Venus Williams USA's Venus Williams returns the ball to Tunisia Selima Sfer during their second round match of the French Open tennis tournament, Thursday May 29, 2008 at the Roland Garros stadium in Paris. (AP Photo/Lionel Cironneau) Associated Press

Tennis

www.rolandgarros.com

Helaas, de meeste tenniswedstrijden op Roland Garros worden gespeeld onder werktijd. Maar gelukkig heeft het grandslamtoernooi een goede website. Klik je op ‘live scores’, dan krijg je een mooi overzicht van alle wedstrijden met de live-standen – en zo’n scorebord is nog verbazingwekkend spannend. Je kunt één partij selecteren, waar je statistieken en servicesnelheden bij krijgt. Voor het speelschema klik je op ‘interactive draw’. Leuk voor tijdens de regenonderbrekingen is ‘memories’ onder het kopje ‘multimedia’: beelden uit finales van vorige edities, met Jim Courier, Ivan Lendl, zesvoudig (!) winnares Steffi Graf en vele andere (voormalige) tennishelden. Of bekijk de hoogtepunten van gisteren, interviews met spelers of doe een virtuele toer over het park. (HR)