tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Kunststof Radio 1, 19.00-20.00u. Kunststof sprak in een studio in Brussel een uur lang met Ayaan Hirsi Ali. Directe aanleiding is haar kinderboek Adan en Eva dat vandaag verschijnt. Het gesprek gaat ook over haar leven in de VS, cartoonist Nekschot, islamitisch onderwijs in Nederland en het grote belang van cultuur. Europa, Nederland, Amsterdam, 29-09-2006 Presentatie van het boek 'mijn vrijheid', een autobiografie van Ayaan Hirsi Ali. Het eerst exemplaar wordt door Hirsi Ali aan Minister Zalm overhandigd. Foto: Evelyne Jacq
tv nieuws en documentaires Kunststof Radio 1, 19.00-20.00u. Kunststof sprak in een studio in Brussel een uur lang met Ayaan Hirsi Ali. Directe aanleiding is haar kinderboek Adan en Eva dat vandaag verschijnt. Het gesprek gaat ook over haar leven in de VS, cartoonist Nekschot, islamitisch onderwijs in Nederland en het grote belang van cultuur. Europa, Nederland, Amsterdam, 29-09-2006 Presentatie van het boek 'mijn vrijheid', een autobiografie van Ayaan Hirsi Ali. Het eerst exemplaar wordt door Hirsi Ali aan Minister Zalm overhandigd. Foto: Evelyne Jacq Jacq, Evelyne

KunststofRadio 1, 19.00-20.00u.

Kunststof sprak in een studio in Brussel een uur lang met Ayaan Hirsi Ali. Directe aanleiding is haar kinderboek Adan en Eva dat vandaag verschijnt. Het gesprek gaat ook over haar leven in de VS, cartoonist Nekschot, islamitisch onderwijs in Nederland en het grote belang van cultuur.