SATC: daar gaan we dan

wed1b_1.jpgVandaag gaat de film in première. Het pr-volk waar New York zo vol mee zit heeft op de film een aantal slimme marketingtrucs toegepast. Eén daarvan is dat het gerucht ging dat iemand dood zou gaan (hoe zou dat gerucht toch in de wereld zijn gekomen?), waarna de producenten dat natuurlijk weer hartstochtelijk konden ontkennen.

ep88_mir_steve_wedding.jpgHier wat er echt (of echt niet) gaat gebeuren tegen een achtergrond van een ‘all-American Wedding’:

Perhaps you’ve seen the trailer on YouTube in which a hangdog Steve Brady is heard to say: “It only happened once.” You probably think he’s referring to some niggling infidelity, but nuh-uh.

sexcharbimah.jpgIt turns out that Steve-O suspects that his wife, Miranda, is cheating on him with Syd, the lesbian lawyer from season one, and he’s apologizing for getting blotto at the law firm’s annual dinner and calling his Miranda a “pussy-gobbling dykey-doo.”

    • Freek Staps