Overige films

Runaway Bride (Garry Marshall, 1999, VS). Negen jaar later proberen de regisseur Marshall en de sterren Julia Roberts en Richard Gere hun succes van Pretty Woman te evenaren. Lukt niet. Romantische komedie voert Gere op als een cynische journalist en Roberts als jongedame die op de valreep huwelijken pleegt af te blazen. Net5, 20.30-22.50u.

Bringing down the House (Adam Shankman, 2003, VS). Flauwe komedie waarin ingeslapen belastingadviseur Steve Martin leert rappen van Queen Latifah. RTL7, 20.30-22.30u.

Mockingbird Don't Sing (Harry Bromley Davenport, 2001, VS). Authentiek, hartverscheurend voorval lag ten grondslag aan tweederangs drama over 13-jarig meisje dat haar hele leven lang opgesloten heeft gezeten in ouderlijk huis en nu voor het eerst kennismaakt met de buitenwereld. RTL8, 20.30-22.30u.