op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Oefenwedstrijd Nederlands elftal tegen Denemarken in het PSV-stadion Conferentie over de toekomst van Irak in Zweden.

Oranje live op nrcnext.nl

Sportredacteuren Guus van Holland en Dirk Vandenberghe geven live commentaar op de wedstrijden van het Nederlands elftal via Twitter, een gratis ‘livechat’-programma. Makkelijk toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding.

‘Lees’ de wedstrijd live vanaf 20.00 uur via nrcnext.nl/twitter

Vandaag in de weblogs

Touchscreen op Windows

De Apple iPhone werkte al voornamelijk op ‘gevoel’ en vorig jaar introduceerde Microsoft ook een tafel met een touchscreen-tafelblad. Nu kondigt Microsoft een Windows besturingssysteem aan dat Multitouch ondersteunt: meerdere aanrakingen tegelijk, waardoor je bijvoorbeeld kunt in- en uitzoomen en items kunt verslepen.

Bekijk de video via nrc.nl/hebben

Kan dit écht in Nederland?

„Minister Wouter Bos van Financiën is boos, bewindslieden verontwaardigd en consumentenorganisaties verbijsterd”, schrijft Erica Verdegaal op haar blog. Het lang verwachte onderzoek naar de woekerpolis, waar zoveel Nederlanders mee opgescheept zitten, is voor de derde keer uitgesteld. Bos is namelijk niet tevreden over de kwaliteit van het rapport. „Waarom is het zo verschrikkelijk moeilijk om een inventarisatie te maken van gegevens van verzekeraars?”, vraagt Verdegaal zich af.

Lees verder en reageer via nrcnext.nl/geld

Laat je verrassen

Laat je verrassen in de balk onderin de website. Elke dag staat daar een nieuw grappig, ontroerend of vrolijk filmpje.