SATC: haat-liefde

New York is gek op Sex and the City. (Het heeft immers alles wat New York interessant maakt: Sex. En een stad.) Maar New Yorkers verafschuwen ook de toeristen die die liefde delen. Niets zo erg als bezoekers die het stoepje van het zogenaamde huis van Carrie fotograferen, of de bus vol vrouwen-op-leeftijd uit Kansas

illustratie_emily_flake.jpg
New York is gek op Sex and the City. (Het heeft immers alles wat New York interessant maakt: Sex. En een stad.) Maar New Yorkers verafschuwen ook de toeristen die die liefde delen. Niets zo erg als bezoekers die het stoepje van het zogenaamde huis van Carrie fotograferen, of de bus vol vrouwen-op-leeftijd uit Kansas of Castricum die ook allemaal nog een keer Samantha zouden willen zijn.

Hier wat lokaties die in de film terugkomen en de komende maanden dus bevolkt worden door bridge-and-tunnel-people (iedereen van buiten het eiland Manhattan).

    • Freek Staps