Cabaretier Teeuwen begint eigen tv-site

Cabaretier/zanger Hans Teeuwen heeft sinds enkele dagen een eigen tv-site. Op Hansteeuwen.tv. plaatst hij regelmatig nieuwe filmpjes van ongeveer vijf minuten. Bij groeiende bezoekersaantallen zal Teeuwen dagelijks een nieuwe bijdrage plaatsen. ,,We beginnen met filmpjes van mij”, zegt Teeuwen. „Komen daar genoeg bezoekers op af, dan kunnen we geld verdienen met advertenties. Met dat geld willen we filmpjes produceren. En dan kunnen we ook anderen iets laten maken. Wie een idee heeft kan een plan indienen dat ik dan met de redactie bekijk. Zien we er iets in, dan financieren we het en plaatsen we het op de site. Zo creëren we ons eigen tv-kanaal.”

Teeuwen.tv is opgezet volgens een duidelijk format, vertelt uitvoerend producent Alexandra Keddeman. Alle filmpjes passen binnen een thema: muziek, zang of Hans belt bijvoorbeeld. Ook zullen er bijdragen worden geplaatst van van acteurs als René van ‘t Hof en Pierre Bokma.

In de huidige vijf filmpjes figureert Teeuwen alleen – weliswaar met een pop of een knuffelbeer als tegenspeler. In de filmpjes wordt onder meer baby Terrence door Teeuwen op het hoofd geslagen omdat hij niet goed oplet bij pianoles, en danst Teeuwen op muziek van Bach. Het pesterige filmpje van Teeuwen die nummerinformatie belt en de telefoniste in verwarring brengt, was, getuige de reacties, het populairst bij de bezoekers.

    • Hester Carvalho