3 Aankleden

www.jackjones.com/jjeco

Fairtrade kledinglijn

www.jackjones.com/jjeco

JJ ECO. Het klinkt als een duurzame rapper, maar rappen kan de jongen op de website van Jack & Jones hoogstwaarschijnlijk niet. Het is geen doorgewinterde presentator, maar hij is wel ontzettend schattig. Met een onmiskenbaar Noors accent en een tikkeltje nerveus legt de presentator van deze videoboodschap uit dat JJ ECO de nieuwe biologische en fairtrade kledinglijn is van Jack & Jones. En wat eerlijke kleding eigenlijk is. De lijn bestaat onder andere uit spijkerbroeken, T-shirts en hoodies met de slogan: The future will be whatever we make it. Online vind je een voorproefje van de collectie, maar mocht je iets willen kopen, dan moet je naar de Jack & Jones-winkel om je aankoop te doen. Op de website met de niet-biologische kleding www.jackjones.com, kun je met de Store Locator zien welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit. (MR)