2 leren

Hoe dieren versieren bijvoorbeeld Nederland, Rhenen, 02-05-2003 Zoo, Dierentuin Ouwehand. Brigitta, Eeen nieuwe beer die in quarantaine was is losgelaten in het berenbos en maakt kennis met zijn leefgenoten en de omgeving. Foto: Evelyne Jacq
Hoe dieren versieren bijvoorbeeld Nederland, Rhenen, 02-05-2003 Zoo, Dierentuin Ouwehand. Brigitta, Eeen nieuwe beer die in quarantaine was is losgelaten in het berenbos en maakt kennis met zijn leefgenoten en de omgeving. Foto: Evelyne Jacq Jacq, Evelyne

Natuurinformatie

www.natuurinformatie.nl

Géén antwoord op vragen die je makkelijk zelf kunt opzoeken in natuurgidsen, de bibliotheek of op internet. Géén hulp bij prijsvragen of het maken van huiswerk, al zijn er wel handige tips voor het houden van een spreekbeurt. Verder kun je bij natuurinformatie.nl al je vragen kwijt over de natuur. Behalve antwoorden daarop vind je bijzonder veel informatie, geschreven door wetenschappers, onderzoekers en experts van onder andere Naturalis, Ecomare, Vogelbescherming Nederland en TNO Bouw en Ondergrond. Over hoe dieren zich versieren om andere te versieren bijvoorbeeld. Maar ook een determinatiegidsje om te bepalen of het door jou gevonden bot van mens of dier is. Je vindt er 'webquests' (online-opdrachten) en een apenencyclopedie. Inmiddels staan er al bijna vijfeneenhalfduizend prachtig geïllustreerde artikelen op de site. (CJ)