Verkleed huisdier (2)

Verkleed huisdier (2) klik@nrc.nl Familie van Hoorn uit Vleuten schrijft: „Bums, onze cairn terrier, vindt alle aandacht goed. Dus een oranje shirt wil hij wel aan. En als je buiten beeld maar lang genoeg wat lekkers boven hem houdt, is hij best bereid even te poseren.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘verkleed huisdier’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming geven voor publicatie. Over de fotokeuze wordt niet gecorrespondeerd. Huisdieren worden ook wel surrogaatkindjes genoemd en hebben heel wat te lijden onder de verkledingsdrang van hun baasjes. Mail foto’s naar klik@nrc.nl. Hoorn, familie van

Familie van Hoorn uit Vleuten schrijft: „Bums, onze cairn terrier, vindt alle aandacht goed. Dus een oranje shirt wil hij wel aan. En als je buiten beeld maar lang genoeg wat lekkers boven hem houdt, is hij best bereid even te poseren.”