Overige films

Four Brothers (John Singleton, 2005, VS). Actiefilm bevat gimmick dat twee van de broers uit de titel wit zijn en twee zwart. Ze werden allemaal geadopteerd door een witte vrouw, die in de eerste scène tijdens een overval op een winkel in Detroit wordt doodgeschoten. Dat roept om wraak en de vier broers, onder meer gespeeld door Mark Wahlberg en André Benjamin, nemen die wraak minstens zo inventief en wreed als de slechteriken dat doen. Regisseur van BoyZ N the Hood (1991) laat de sociale aspecten van het verhaal de kogels niet overleven. Veronica, 20.30-22.40u.

Life or Something Like It (Stephen Herek, 2002, VS). Romantische tragikomedie waarin even harde als oppervlakkige televisie-verslaggeefster Angelina Jolie een beter mens wordt nadat ze van een zwerver heeft gehoord dat ze nog maar een week te leven heeft. Ook met Edward Burns. RTL8, 20.30-22.30u.